Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/11/2020 21:43 - Jumping

Guery en Wathelet grijpen naast overwinning.

In het Sentower Park in het Limburgse Opglabbeek vindt op dit moment de Belgian Horse Auction plaats. Daardoor moest het jumpinggedeelte vandaag al iets eerder afgerond worden en stond de 1.40m hoofdrubriek reeds om 15.00u op het programma. 9 combinaties wisten zich hierin de plaatsen voor de barrage en met 5 Belgen in de barrage was ons land opnieuw goed vertegenwoordigt. Maar helaas kregen we geen nieuwe Belgische overwinning, want het was de Ier Conor Drain die met de overwinning ging lopen. Hij stuurde de 10-jarige Forever (C-Ingmar) naar de eindmeet in 30.80 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

 

De andere podiumplaatsen kleurden wel opnieuw Belgisch en daarvoor zorgen Jérôme Guery en Gregory Wathelet. Guery rekende op de 9-jarige Bco Milton Z (Mylord Carthago) en kruiste de meet in 31.34 seconden terwijl Wathelet, die gisterenavond nog de Longines Rankingproef wist te winnen, de 11-jarige Lady Unexpected (Lord Pezi) aan de meet wist te brengen in 31.78 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Brecht Goossens met I Cantou du Fonds des Flots (Canturo), een 7de plaats voor Maud Pietroniro met Lc Riviere Rouge (Lindberg des Hayettes), een 8ste plaats voor Bart Clarys met Geste van de Vihta (Zirocco Blue) en een 10de plaats voor Annelies Vorsselmans met Chichester 3 (Casall).

 

TAGS   |   CONOR DRAIN   |   GREGORY WATHELET   |   JEROME GUERY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions