Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/03/2020 17:09 - Algemeen

Biedingen geopend voor ET-auction

Biedingen geopend - Zoals sommigen zeggen is dit onze beste Young Horse-collectie ooit!

 

Het was nooit eenvoudiger om goede paarden te kopen! Meer dan honderden paarden zijn gescout. Een definitieve selectie van 26 paarden voldeed aan al onze kwaliteiten: talent, veterinair goedgekeurd en klaar voor de sport van morgen!

 

Hieronder beschrijven we 5 van onze veilingpaarden, maar aarzel niet en neem de tijd om de hele collectie te ontdekken via www.et-auction.com.

 

Een 2-jarige kleindochter van 160 merrie Boyante de Muze, die zelf een dochter is van Kashmir van Schuttershof uit de legende NARCOTIQUE II DE MUZE.

 

Domingos JT Z, de halfbroer van HARDROCK Z van de jonge ster Dieu Merci van T&L, wordt 6 en staat te popelen om zich op het internationale podium te tonen!

 

Halfbroer van Max Kuhner ’ELECTRIC TOUCH van de opkomende vererver Denzel van’t Meulenhof: Dalko vd Vrombautshoeve Z.

 

Ooit gedroomd van een "De Muze" in jouw stallen? Quermez de Muze is wat je zoekt! Gemakkelijk te rijden, heeft een geweldige geest en vooruit denken is waarschijnlijk zijn beste kwaliteit! Gefokt uit de alleswinnaar van Harrie Smolders: WALNUT DE MUZE!

 

Topsportgarantie door USHA van’t Roosakker en Poker Face van’t Hagenhof! Gefokt door Gregory Whatelet zijn volgende troef KASSANDER van't Roosakker uit enkel en alleen springende merries!

 

 

De veiling van de in 2017 geboren paarden eindigt op maandag 6 januari vanaf 20:00 uur. en de veiling van alle oudere paarden eindigt op dinsdag 7 januari vanaf 20.00 uur. Alles op www.et-auction.com. Voor al uw vragen aarzel niet om iemand van het ET Auction Team te contacteren.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions