Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/12/2019 07:46 - Jumping

Hendrickx, Mathy en Conter scoren in Spanje!

De Belgische delegatie is gisterenavond uitstekend begonnen aan de Wereldbekerwedstrijd van het Spaanse La Coruña. In de 1.55m hoofdrubriek rechtstreeks op tijd wisten maar liefst 3 landgenoten de top 10 van het klassement te halen. Het beste resultaat kwam van gewezen Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx. De stalruiter van Gilbert De Roock had de 10-jarige ruin Vintadge de la Roque (Kannan) gezadeld en verzekerde zich van een plaats in de top 5 van het klassement na een chronotijd van 68.66 seconden.

 

Voor François Mathy Jr. was er dan weer een 7de plaats. Ook hij hield met zijn 11-jarige Uno de la Roque (Numero Uno) alle balken netjes in de lepels, net zoals Zoe Conter met Univers de Vinnebus (Luccianno) die 9de werd.

 

De winst ging naar onze Noorderburen met dank aan Leopold van Asten en zijn 12-jarige merrie VDL Groep Miss Untouchable (Chacco Blue). Zij wisten de klok te stoppen op 67.44 seconden en zo de concurrentie net voor te blijven.

 

De Fransman Olivier Robert volgde van Asten op de 2de plaats. Hij stopte met zijn 10-jarige Vivaldi Des Meneaux (Bamako) echter de klok op 67.53 seconden en kwam zo net tekort voor de overwinning op te eisen. De Italiaan Alberto Zorzi tenslotte was goed voor de 3de plaats. De stalruiter van Jan Tops snelde met de 12-jarige Cinsey (Contendro I) naar de streep in 67.73 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions