Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/11/2019 22:20 - Jumping

Dieter Vermeiren snelt naar winst in Lier!

Terwijl de meeste internationale concoursen pas morgen van start gaan werd er in het Lierse Azelhof vandaag al het startschot gegeven van hun Christmas editie. Na de rubrieken voor de jonge paarden, waarin we met Astrid Rooms, Julie De Pelsmaeker en Christophe Vanderhasselt ook 3 Belgische winnaars kregen, mochten omstreeks 17.00u ook de ruiters en amazones van de CSI2* competitie aan hun concours beginnen.

 

Ook in deze 1.40m hoge openingsrubriek kregen we opnieuw een Belgische overwinning en daarvoor zorgde Dieter Vermeiren. De zoon van dierenarts Wim Vermeiren had de 12-jarige merrie Vanilla (Valentino) gezadeld en wist de concurrentie te verschalken nadat hij in de 2de fase een tijd van 27.53 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

De Duitser Josch Lohden was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Vermeiren. Hij kruiste me de 8-jarige Van Moor (Van Helsing) echter de meet in 27.89 seconden en moest zo vrede nemen met de 2de plaats. De 3de plaats kleurde dan weer opnieuw Belgisch dankzij Neal Vanderwegen. Die kwam over de meet in 28.01 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Isidoor J.H. Z (Indorado).

 

Verder was er voor ons land nog een 4de plaats voor Thierry Goffinet met Balrika (Baloubet du Rouet), een 5de plaats voor Pieter Kenis met Byzance Mail (Iowa), een 7de plaats voor Liesje Vanderwegen met Cayenne Jh Z (Calvaro Z), een 12de plaats voor Jorik Vervoort met El Salvador (Vigaro), een 14de plaats voor Gilles Thomas met Luna Van Het Dennehof (Prince Van De Wolfsakker), een 16de plaats voor Frederic Marien met Paullo Z (President), een 20ste plaats voor Niels Fockaert met Ilona Van T Palmenhof (El Charro De Loupe), een 21ste plaats voor Dimme D’Haese met Emera Z (Emerald Van ’t Ruytershof), een 22ste plaats voor Katja Haep met Chanita (Caretino), een 23ste plaats voor Boy-Adrian Van Gelderen met Gringo (Catoki) en een 26ste plaats voor Stéphanie Andries met Gurina (Corland).

 

TAGS   |   DIETER VERMEIREN   |   JOSCH LöHDEN   |   NEAL VANDERWEGEN   |   PIETER KENIS   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions