Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/11/2019 10:53 - Jumping

De jumpingkalender 2020 is bekend!

De Koninklijke Belgische Ruitersportfederatie heeft gisteren de jumpingkalender voor 2020 bekendgemaakt. Op deze kalender staan alle nationale en internationale wedstrijden, alsook de STX Cyclus voor jonge paarden en de PAVO Hengstencompetitie.

 

De PAVO Hengstencompetitie begint, zoals enkele weken geleden al bekend raakte, tijdens de 2de fase van de BWP Hengstenkeuring in het Azelhof en eindigt in maart tijdens de 3de fase in het Sentower Park. De STX Cyclus voor jonge paarden begint dan weer het laatste weekend van maart in Stal Hulsterlo en kent zijn ontknoping de half juli tijdens de laatste manche in Gesves.

 

Op internationaal gebied zien we half februari een nieuwe CSI5* wedstrijd in Brussel en eind mei en begin juni de terugkeer van Jumping Lummen. Daar zal gedurende 2 weken op CSI3* niveau gesprongen worden. Verder staan in eigen land de traditionele internationale concoursen zoals Opglabbeek, Lier, Gent, Lanaken, Bonheiden, Knokke, Ghlin, Beervelde, Zandhoven, Brussel, Waregem en natuurlijk Mechelen op de agenda.

 

Klik hier voor de agenda

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions