Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/06/2019 12:04 - Jumping

De Brabander zorgt voor Belgische winst!

Naast de CSI5* competitie staat er deze week op de Longines Masters van Parijs ook een CSI1* en een CSI2* competitie op het programma. In de 1.25m rubriek van de CSI1* competitie klonk vanmorgen het Belgisch volkslied dankzij Christophe de Brabander en zijn 13-jarige merrie Geneve de Muze (Vigo D’Arsouilles). De zoon van Joris de Brabander snelde met de dochter van de pas overleden Nelke van het Waterschoot in de 2de fase naar de meet in 23.75 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te houden.

 

De 2de plaats kreeg dan weer een Belgisch tintje dankzij de 9-jarige merrie Mama Mia Picobello Z (Mr. Blue), die gereden werd door de Tsjechische amazone Anna Marie Vitek. Zij haalden de meet in 23.90 seconden en wisten zo op hun beurt onze landgenote Louise Ameeuw achter zich houden. De dochter van organisator Christophe Ameeuw had haar 11-jarige Lover Boy Z (Level Z) onder het zadel en nam met een finishtijd van 23.96 seconden dus de 3de plaats voor haar rekening.

 

Ameeuw werd verder ook nog 4de met Bamako M’Aurea (Kannan), terwijl de Brabander zich op de 7de plaats ook wist te klasseren met de 8-jarige L’Hermes de Muze (Elvis Ter Putte).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions