Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/01/2019 17:39 - Jumping

Vranken 5de in de CSI2* GP van Opglabbeek!

Op de eerste week van de Christmas Tour van het Limburgse Sentower Park werd zonet de CSI2* GP afgewerkt. Van de 76 deelnemers die aan de start verschenen van deze 1.45m hoge hoofdrubriek wisten er 14 een foutloze basisronde af te leveren en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van die 14 was onze landgenote Chloé Vranken met haar 9-jarige hengst Emir de VY (Calvaro), die in eigendom is van Tal Milstein. Vranken klokte af in 41.90 seconden en leek lange tijd uitzicht te hebben op een podiumplaats, maar uiteindelijk moest ze toch vrede nemen met de 5de plaats.

 

Dat had ze te danken aan de laatste 2 ruiters die in de baan verschenen en de eerste 2 plaatsen in het klassement voor hun rekening namen. Zo was de winst voor de Bulgaar Rossen Raitchev met de 12-jarige hengst Chester (Verdi TN). Hij kwam als laatste in de ring en wist alles en iedereen achter zich te houden met zijn finishtijd van 39.06 seconden. De Ier Peter Moloney was die andere die de prestatie van Vranken uiteindelijk nog wist te overtreffen. Hij klokte met de 14-jarige Ornellaia (For Pleasure) af in 39.20 seconden wat hem dus de 2de plaats opleverde. De Duitser Gerrit Nieberg tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 8-jarige Ben 431 (Sylvain) naar de meet in 40.66 seconden.

 

Naast Chloé Vranken was ook Pieter Clemens een van de barragisten met zijn 12-jarige Cuidam (Verdi TN). Hij kreeg daarin helaas 2 springfouten en werd uiteindelijk 14de. Voor Vincent Lambrecht en de 9-jarige S&L Rocky (Lamm de Fetan) was er nog een 18de plaats na een puntje voor tijd.

 

TAGS   |   CHLOE VRANKEN   |   GERRIT NIEBERG   |   PETER MOLONEY   |   ROSSEN RAITCHEV

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions