Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/11/2019 09:32 - Algemeen

Za 21/12: oefennm vrijspringen BWP Z-O-Vl.

BWP-gewest Zuid-Oost-Vlaanderen organiseert op zaterdag 21 december haar eerste oefennamiddag vrijspringen. Dit in het kader van het Open Kampioenschap Vrijspringen.

 

Zowel beide oefennamiddagen als de finalewedstrijd, het Open Kampioenschap Vrijspringen, gaan zoals gewoonlijk door in Manege Ranch in Aalter.

 

U houdt dus best volgende data vrij in uw agenda:

  • eerste oefennamiddag op zaterdag 21 december 2019
  • tweede oefennamiddag op zaterdag 25 januari 2020
  • finale Open Kampioenschap Vrijspringen op zondag 1 maart 2020

 

De oefennamiddagen én finalewedstrijd zijn voorbehouden voor 2 en 3-jarige paarden (geboren in 2018 en 2017) geregistreerd bij eender welk erkend warmbloedpaardenstamboek. Voor deelname aan de finale hoeft u enkel deel te nemen aan één van de twee oefennamiddagen. Het inschrijvingsgeld per oefenavond én per paard bedraagt 15 euro voor BWP geregistreerde paarden en 25 euro voor paarden uit andere stamboeken. Voor de oefennamiddagen kan het inschrijvingsgeld ter plaatse betaald worden.

 

De paarden -zowel bij de reeks 2 als 3-jarigen- die voor de oefennamiddag op voorhand ingeschreven worden, komen op een vooraf bepaalde startlijst die vooraf gepubliceerd zal worden op onze site. Paarden die ter plaatste ingeschreven worden, komen op een aparte lijst en kunnen per jaargang deelnemen nà de paarden die op de vooraf bepaalde startlijst vermeld staan. Alle deelnemers die op voorhand inschrijven, worden gevraagd een half uur op voorhand aan te melden op het secretariaat.

 

Inschrijven ter plaatse blijft dus sowieso nog altijd mogelijk. Online inschrijven voor de eerste oefennamiddag kan t.e.m. zondagavond 15 december door te klikken op deze link. Na 15/12 kan er natuurlijk ook nog altijd per mail ingeschreven worden. Binnenkort kan u ook online inschrijven voor de tweede oefennamiddag én de finale.

 

Voor meer info kan u mailen naar davy.moreels@skynet.be of u neemt contact op met het nummer 0478 / 58 44 31 (na 18 uur).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions