Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/11/2019 22:40 - Jumping

Guery scoort podiumplaats op Prague Playoffs

Op de Prague Playoffs stond vandaag natuurlijk alles in het teken van de halve finale van de GCL Super Cup die vanavond op het programma stond, maar vooraleer die van start ging stond er vanmiddag ook nog een 1.50m rubriek in 2 fasen op de planning. Jérôme Guery en zijn 13-jarige Garfield de Tiji Des Templiers (Quasimodo Z), die gisteren al uitstekend startten met een 4de plaats, waren daarin opnieuw in uitstekende doen en mochten vandaag wel op het podium plaatsnemen. Het duo stopte in de 2de fase de klok in 20.91 seconden en legden zo beslag op de 3de plaats.

 

De winst ging naar de in ons land gevestigde Egyptenaar Abdel Saïd, die met een 2de plaats gisteren ook al in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden was. Hij zat opnieuw in het zadel van de 9-jarige Arpege du Ru (Apache d’Adriers) en wist in 19.81 seconden als enige de chrono onder de 20 seconden te houden. De Fransman Simon Delestre was die andere die het sneller wist te doen dan Guery. Hij kwam over de meet in 20.34 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 9-jarige Qopilot Batilly Z (Qlassic Bois Margot).

 

Maar ook Constant van Paesschen was net als gisteren een van de prijswinnaars. Hij werd met de 11-jarig Isidoor van de Helle (Canturo), net als gisteren trouwens, 5de. Voor François Mathy Jr., die gisteren nog een foutloze ronde aflegde in de kwartfinale van de GCL, was er een 6de plaats met Eclinsco de l’O (Clinton).

 

TAGS   |   ABDEL SAID   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   FRANçOIS MATHY JR   |   JEROME GUERY   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions