Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/11/2019 22:21 - Jumping

Amber Frederick schittert in Stuttgart!

Op de Stuttgart German Masters in Duitsland stond vanmiddag de 3de manche van de FEI Jumping Ponies’ Trophy op het progamma. In deze Wereldbeer voor de pony’s wist onze landgenote Amber Frederick een barrageticket te bemachtigen met haar 10-jarige schimmel Easter BB (Rocky Grichet). Meer nog, na ook nog een foutloze barragerit wist ze de 3de plaats voor haar rekening te nemen nadat ze de klok wist te stoppen op 39.09 seconden.

 

De winst was voor de Ier John McEntee met de 9-jarige Little Smithe. Hij kruiste de meet in 35.06 seconden en wist daarmee de concurrentie gemakkelijk achter zich houden. Ook de Britse Claudia Moore wist het nog sneller doen dan Frederick. In het zadel van de 15-jarige Elando van de Roshoeve (Rebus G) snelde zij naar de eindmeet in 36.34 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

TAGS   |   AMBER FREDERICK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions