Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/11/2019 21:49 - Jumping

Helena Beyers blijft Louise Ameeuw voor!

In het Sentower Park in Opglabbeek kwamen de Belgische amazones ook vandaag sterk voor de dag in de rubrieken voor de Children! Na de winst van Louise Ameeuw gisterenavond was het vanmiddag de beurt aan Helena Beyers om bovenaan het podium plaats te nemen in de 1.25m hoofdrubriek. In he zadel van de 7-jarige Mito Vd Zilverenhoek (Mylord Carthago) zette ze in een rubriek rechtstreeks op tijd de klok stil op 57.17 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

 

Louise Ameeuw volgde met haar 11-jarige Lover Boy Z (Level Z) nu op de 2de plaats. Zij had er ditmaal 59.49 seconden voor nodig om de meet te bereiken, maar had zo dus toch weer een podiumplaats te pakken. De Britse Amelie Cachoud vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij finishte met de 13-jarige The Precious One (Master Imp) in 60.07 seconden.

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Rik Nauta met Cayenne van de Moerhoeve (Taran de La Pomme) en een 11de plaats voor Jef Peeters met Contiki Ah Z (Contact Van De Heffinck).

 

1.15m rubriek

 

Eerder op de dag hadden beide dames zich ook al in de prijzen weten te rijden in de 1.15m rubriek voor de Children. Beyers werd hier 2de met de 6-jarige Nepton van de Zwaluwhoeve (Clapton VDL) terwijl Ameeuw 6de werd met Bamako M’Aurea (Kannan).

 

TAGS   |   AMELIE GACHOUD   |   HELENA BEYERS   |   LOUISE AMEEUW

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions