Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/11/2019 07:24 - Jumping

Louise Ameeuw leidt Belgisch podium!

Na tal van ereplaatsen en podiumplaatsen eerder op de dag kreeg de slotrubriek van het jeugdconcours in Opglabbeek gisterenavond dan toch een Belgische winnaar! Al moeten we in dit geval zeggen winnares, want het was amazone Louise Ameeuw die de Brabançonne door het Sentower Park liet galmen in de 1.25m rubriek voor de Children. Vergezeld van haar 11-jarige hengst Lover Boy Z (Level Z), die gefokt werd op Stoeterij Zangersheide, wist ze een tijd van 53.34 seconden op het scorebord te zetten en zo de concurrentie achter zich te houden.  

 

Ook de andere podiumplaatsen kleurden Belgisch en daarvoor zorgden Helena Beyers en Rik Nauta. Beyers had de 7-jarige Mito Vd Zilverenhoek (Mylord Carthago) gezadeld, die ze aan de meet wist te brengen in 53.45 seconden. Nauta kon dan weer rekenen op de 11-jarige Uomini (Portofino). Zij wisten de klok dan weer te stoppen op 56.56 seconden.

 

Beiden landgenoten wisten zich trouwens ook nog met een 2de paard in de top 10 van het klassement te plaatsen. Zo werd Beyers nog 6de met Matonge Of Colors (Elvis Ter Putte) en Nauta 10de met Cayenne van de Moerhoeve (Taran de la Pomme). Voor Jef Peeters  tenslotte was er nog een 12de plaats met Contiki Ah Z (Contact Van De Heffinck).

 

TAGS   |   HELENA BEYERS   |   LOUISE AMEEUW   |   RIK NAUTA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions