Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/10/2019 18:30 - Jumping

Ann Carton-Grootjans 3de in GP Opglabbeek!

Onze landgenote Ann Carton-Grootjans heeft zich vanmiddag van een podiumplaats weten te verzekeren in de CSI3* GP van het Limburgse Sentower Park! Van de 54 combinaties die aan de start verschenen wisten er 12 de basisomloop zonder kleerscheuren door te komen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Daarin snelde met Carton-Grootjans met haar 9-jarige merrie Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker), waarmee ze vorige maand ook al 8ste was in de CSI2* GP van Opglabbeek en 7de in de CSI4* GP van St. Tropez, naar de meet in 39.99 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats in het klassement.

 

Bovenaan dat klassement zagen we de Ier Richard Howley met de 8-jarige Gaesbekers Glamour Girl (VDL Zirocco Blue), die eerder nog gereden werd door de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf. Het duo zette een tijd van 36.88 seconden op het scorebord en was zo beduidend sneller dan de concurrentie. Ook de Duitser David Will wist de prestatie van Carton-Grootjans nog te overtreffen. Hij zette met de 10-jarige Primus Vom Neumuehler Hof (Perigueux) de klok stil op 39.42 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Ook Nico Baerts was een van de barragisten met zijn 8-jarige Maq Master Z (Moujik de Sohan). Hij kreeg daarin een springfout en moest zo vrede nemen met de 7de plaats.

 

TAGS   |   ANN CARTON-GROOTJANS   |   DAVID WILL   |   RICHARD HOWLEY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions