Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/08/2019 17:05 - Mennen

JI Maastricht biedt platform aan WK Limburg 2020

Dit weekend is het zover, een van Nederlands’ grootste internationale indoorconcoursen heeft plaats in Maastricht. Het populaire Jumping Indoor Maastricht biedt een prachtig platform voor het andere grootschalige paardensportevenement in Limburg, het Wereldkampioenschap voor vierspan paarden 2020 in Kronenberg.

 

Na het succes van vorig jaar is Jumping Indoor Maastricht op 8 en 9 november opnieuw gastheer van de spectaculaire Wereldbekerwedstrijd voor vierspannen.

Het complete succesvolle Oranje trio Bram Chardon, Ijsbrand Chardon en Koos de Ronde komen aan de start in het MECC, evenals vijfvoudig Wereldkampioen Boyd Exell uit Australië, de beste Belgische vierspanrijder van dit moment Glenn Geerts en de Duitse menster Mareike Harm.

 

De pijlen van deze zes menners zijn vanaf volgend outdoor seizoen volledig gericht op het WK Limburg 2020, dat van 2 tot en met 6 september op de kalender staat. Om alvast in de stemming te komen, wordt er tijdens JIM volop aandacht besteed aan het Wereldkampioenschap. Een groot aantal vrijwilligers van de menwedstrijd Horse Driving Kronenberg die ook actief zijn tijdens het WK, zijn speciaal uitgenodigd om de menners aan te moedigen. Tijdens de Businessbijeenkomst Limburg paardensport MeetUp op zaterdag 9 november neemt het WK Limburg 2020 een belangrijke plaats in op het programma.

De Wereldbekerwedstrijden tijdens Jumping Indoor Maastricht worden verreden op vrijdag 8 november en zaterdag 9 november 2019 om 21.45 uur.

 

Het Wereldkampioenschap vierspan paarden Limburg 2020 wordt gehouden van 2 tot en met 6 september 2020 op de terreinen van de Peelbergen in Kronenberg.

Foto's :
TAGS   |   KRONENBERG WK 2020   |   MAASTRICHT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions