Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/08/2019 09:07 - Jumping

Verlooy strandt naast het podium in Toronto!

Regerend Belgisch Kampioen Jos Verlooy laat voorlopig de wedstrijden op Europese bodem aan zich voorbij gaan en blijft aan het werk op het Amerikaanse continent. Op The Royal Horse Show in het Canadese Toronto wist hij zich gisterenavond plaatselijke tijd opnieuw in de prijzen te rijden met zijn 11-jarige Varoune, de zoon van Verdi TN waarmee hij zich in september in Lanaken tot Belgisch Kampioen kroonde. In de 1.55m hoge hoofdrubriek zette Verlooy in een 15-koppige barrage een tijd van 38.59 seconden op het scorebord waardoor hij net naast een podiumplaats greep.

 

De winst ging naar de Brit Maher, die afgelopen zomer nog de eindwinnaar werd van de Longines Global Champions Tour. De vice-Europees Kampioen had de 16-jarige Tic Tac (Clinton) onder het zadel en wist de overwinning op te eisen na een chronotijd van 36.75 seconden. ‘Man in vorm’ Eric Lamaze was na zijn overwinning van donderdag nu goed voor de 2de plaats. Vergezeld van zijn eveneens 16-jarige Fine Lady 5 (Forsyth FRH) klokte hij af in 37.17 seconden. De Amerikaanse Margie Goldstein-Engle was dan weer goed voor de 3de plaats. Zij stuurde haar 10-jarige Dicas (Diarado) foutloos naar de meet in 37.61 seconden.

 

TAGS   |   BEN MAHER   |   ERIC LAMAZE   |   JOS VERLOOY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions