Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/07/2019 23:48 - Jumping

Na Vreys wint ook Dekkers in Sentower Park!

De Belgische ruiters, en meer bepaald de Limburgse ruiters, zijn uitstekend begonnen aan het internationale concours in het Sentower Park! Nadat Michaël Vreys iets na de middag al de openingsrubriek op zijn naam wist te schrijven kreeg ook de daaropvolgende 1.40m rubriek een Limburgse winnaar. Het was namelijk Lommelaar Dries Dekkers die bovenaan het podium mocht plaatsnemen met zijn 12-jarige ruin Hippos van de Rostal (d’Ukase). Dekkers haalde met het fokproduct van de Rostal in deze speedclass de meet in 55.83 seconden en wist zo de concurrentie op afstand te houden.

 

De 2de plaats ging naar Italië en daarvoor zorgde Giampiero Garofalo, die met zijn stal gevestigd is in Nederland. Hij had de 9-jarige Touche D’ Espoire (Alba 69) onder het zadel en wist de klok te stoppen op 56.77 seconden. Plaats 3 bleef opnieuw in de provincie Limburg dankzij Brecht Goossens en de 12-jarige Hero Van Heiste (Flipper d’Elle). Hij finishte in 57.44 seconden en vervolledigde daarmee het podium.

 

Voor Jean – Baptiste de Brabandere was er nog een 4de plaats met Isabel (Kashmir Van Schuttershof), voor Gilles Thomas een 9de plaats met Edison Van Schuttershof (Darco), voor Alexander Housen een 17de plaats met Crescendo Mb Z (Clinton I), voor Leonie Peeters een 19de plaats met Comme One Z (Comme d’Api Van De Haciendahoeve), voor Catherine van Roosbroeck een 23ste plaats met F (Cicero Z Van Paemel) en voor Bjorn Vandenbossche een 26ste plaats met W-Helios Vd Lindehoeve Z (Weldon d’05).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions