Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/07/2019 15:13 - Jumping

Michaël Vreys start met winst in Opglabbeek!

Terwijl het Wereldbekerseizoen dit weekend vervolgt in het Italiaanse Verona komen er ook enkele kleppers van formaat aan de start in het Limburgse Sentower Park, waar er dit weekend op driesterrenniveau gesprongen wordt. Tussen die kleppers ook onze landgenoot Michaël Vreys en die wist zich zonet van winst te verzekeren in de 1.35m hoge openingsrubriek. In het zadel van zijn 11-jarige schimmel Irving van het Lindehof (Zandogran) wist hij een tijd van 61.57 seconden op het scorebord te zetten waardoor meteen de Brabançonne door het Sentower Park galmde.

 

De Duitser Michael Jung wist Vreys te volgen op de 2de plaats. Jung, die in het verleden faam maakte in de eventingwereld, zadelde de 9-jargie Chasandra (Sandrao Boy) en had er in 61.81 seconden net iets meer tijd voor nodig dan onze landgenoot. De 3de plaats ging nog naar onze Noorderburen dankzij Piet Raijmaker Jr. Vergezeld van de 7-jarige Van Schijndel’s Olaya Z (Ogano Sitte) wist hij dan weer een tijd van 62.17 seconden op het scorebord te brengen.

 

TAGS   |   MICHAEL JUNG   |   MICHAEL VREYS   |   PIET RAIJMAKERS JR.

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions