Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/07/2019 14:21 - Jumping

Gregory Wathelet gaat op zijn elan voort!

Nadat hij vorige week even terugkeerde naar eigen land voor de internationale jumping van Luik is Gregory Wathelet deze week opnieuw afgereisd naar het zuiden van Portugal voor de 6de en laatste week van de Vilamoura Champions Tour. Net als de voorbije weken wist hij daar ook vandaag weer te scoren en werd ook hij zonet overtuigend de winnaar van de 1.40m rubriek. Wathelet zadelde de 8-jarige hengst Carleyle (Connor) en wist de concurrentie op afstand te houden met zijn finishtijd van 58.32 seconden.

 

De Zweedse amazone Linda Heed was degene die het dichts in de buurt wist te komen van Wathelet. Zij had er met de eveneens 8-jarige True Grit (Cardento VDL) echter 60.44 seconden voor nodig om te meet te halen en moest zo duidelijk haar meerdere erkennen in onze landgenoot. De 3de plaats was voor de Fransman Jerome Hurel. Die stuurde de ook al 8-jarige Byron du Telman (Lamm de Fetan) naar de meet in 61.95 seconden.

 

Verder wist Wathelet ook nog de prijzen te halen met zijn Faut-Il des 7 Vallons (Comme Il Faut 5). Na ook een foutloze ronde werd hij ditmaal 9de.

 

1.35m rubriek

 

Maar ook in de 1.35m hoge ochtendrubriek had Wathelet vanmorgen al weten te scoren. In het zadel van de 11-jarige hengst Indago (Concorde) werd hij hier 3de nadat hij in deze speedclass de klok wist te stoppen op 59.85 seconden.

 

De rubriek werd gedomineerd door de Britten met op kop Graham Gillespie. Die kruiste met de 10-jarige Curtera Cara Dubh (VDL Arkansas) de meet in 59.11 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken. Douglas Duffin was hier nog goed voor de 2de plaats. Hij zette met de 9-jarige Fan (Clinton) de klok stil op 59.66 seconden.

 

TAGS   |   GRAHAM GILLESPIE   |   GREGORY WATHELET   |   JEROME HUREL   |   LINDA HEED

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions