Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/07/2019 14:14 - Algemeen

The best of Belgium tijdens Jumping Mechelen

Op donderdag 26 december nemen de zeven beste Scholieren, Junioren, Young Riders en Senioren binnen de Belgische jumpingsport het tegen elkaar op tijdens de gloednieuwe competitie ‘The Best of Belgium’. Onze heersende kampioenen staan klaar om te tonen dat ze hun titel meer dan waard zijn. Maar dat zal niet eenvoudig zijn. De ruiters die ze wisten te verslaan op het BK zijn immers uit op revanche. Spektakel verzekerd dus…

 

De 28 beste Belgen binnen 4 leeftijdscategorieën

Jumping Mechelen sluit elke dag af met een knaller. En dat zal op 26 december niet anders zijn. Tijdens ‘The Best of Belgium’ betreden 7 teams bestaande uit ruiters van 4 verschillende generaties de Christmas Arena.

 

Het eerste team wordt gevormd door Charlotte Frederick, Marthe Van Gorp, Gilles Thomas en Jos Verlooy. Zij zijn onze landskampioenen binnen respectievelijk de leeftijdscategorieën Scholieren, Junioren, Young Riders en Senioren. Aan hen de loodzware opdracht om hun rivalen nogmaals het nakijken te geven.

 

Het tweede team bestaat uit alle vice-kampioenen en zo worden in totaal 7 teams samengesteld naargelang hun eindklassering op het BK waaraan ze deelnamen.

 

Je krijgt dus de kans om de 28 beste Belgen van 4 generaties tegen elkaar te zien strijden. Wij voorspellen nu al dat ons toppubliek de Nekkerhal op zijn grondvesten zal laten daveren.

 

Nieuwigheden

‘The Best of Belgium’ is slechts één van de vele nieuwigheden op het programma van Jumping Mechelen 2019. Eerder kondigde de organisatie al de terugkeer van de veiling, een Vlaams Kampioenschap Stokpaardrijden en een jubileumeditie van de JM Kids Day aan.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions