Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/05/2019 09:17 - Algemeen

Di Cantero, Aganix & Mosito leveren winnaars

Met 292 waren ze, de deelnemers van de Belgian Youngster Trials editie 2019. Als eerste verschenen de achtienmaanders in de ring, maar deze reeks werd niet gejureerd.

 

In trial 2 met tweejarige ruinen en merries ging de overwinning naar Rualoma Prinseveld DSC, een dochter van Di Cantero van ter Hulst x Quasimodo Z van Stal Prinseveld. Plaats twee was voor Romy van de Molenhoek (Nixon van ’t Meulenhof x Tinka’s Boy), die geboren werd bij Robert Thiel en ondertussen in eigendom is van F. en S. Depuydt-Vandecaste. Esperanza de Rie Z, van Elvis ter Putte x Figo de Muze sloot de top drie af en daarmee mocht Equi Consult Comm. V. ook mee op het podium.

 

Bij de tweejarige hengsten in trial 3 leverde Aganix du Seigneur Z de winnaar met Applebridge TAG Z (vm: Corland) van E. en I. Van Gorp, die ook de derde plaats in ontvangst mochten nemen met Kiss and Jump TAG Z (Kannan x Van Gogh). Relax van de Bisschop eindigde op de tweede plaats. Deze zoon van Di Cantero van ter Hulst x Berlin werd gefokt door Tom De Craene en heeft Tim Van Den Broeck als eigenaar.

 

Voor de driejarige paarden was er trial 4, waar Quickly v/d Kruishoeve zich tot winnaar kroonde. Deze nakomeling van Mosito van het Hellehof x Fantomas de Muze van fokker Eric Polfliet en eigenaar Joris De Brabander verwees Queen’s Imagine van Wellington (Woutland Imagine x Randel Z) naar plaats twee. Queen’s Imagine werd gefokt door Guy Aers en is ondertussen in eigendom van Tina Venneman. Stoeterij Van de Heffinck zagen we op de derde plaats met Quelle Belle vd Heffinck (H&M Cabrio vd Heffinck x Cooper vd Heffinck).

 

Alle foto’s van de Belgian Youngster Trials vind je bij Paardenfotograaf.be.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions