Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/03/2019 22:02 - Jumping

Andres Vereecke is de beste in CSI4* GP Luik

Onze landgenoot Andres Vereecke en zijn 11-jarige topper Igor van de Wittemoere (Cooper Van De Heffinck) hebben vanavond opnieuw een overwinning aan hun palmares toegevoegd, en wat voor een! Op de internationale jumping van Luik waren zij namelijk de besten in de CSI4* GP! In een barrage waarvoor zich 10 combinaties wisten te plaatsen kwam Vereecke al vroeg in de ring en wist hij in 34.58 seconden onmiddellijk de winnende tijd neer te zetten.

 

De Amerikaanse amazone Laura Kraut was degene die het dichts in de buurt wist te komen van Vereecke. Zij kruiste met haar 10-jarige Curious George (Codex One) echter de meet in 35.36 seconden en moest zo vrede nemen met de 2de plaats. De in Nederland gevestigde Oostenrijker Gerfried Puck vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zette met de amper 8-jarige Bingo du Parc (Mylord Carthago) de klok stil op 35.95 seconden.

 

Voor Jérôme Guery en zijn 13-jarige Quel Homme de Hus (Quidam de Rêvel) was er na een springfout op de laatste hindernis nog een 7de plaats, voor Rachel Steffen met Uncanto Di Villagano (Canturo) een 10de plaats en voor Olivier Philippaerts met Hurricane (Numero Uno) een12de plaats.

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   GERFRIED PUCK   |   LAURA KRAUT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions