Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/10/2019 08:50 - Jumping

Strubbe blijft van Belle voor in Valencia!

Na 3 weken Mediterranean Equestrian Tour in Oliva Nova wordt er sinds deze week op Spaanse bodem gesprongen in Valencia. Onze landgenoten gingen daar gisteren alvast goed van start en wisten de 1.30m openingsrubriek volledig naar hun hand te zetten. Zo was er winst voor de West-Vlaamse amazone Elisa Strubbe. Die zadelde haar 13-jarige ruin Soir des Quarts (Hermes d’Authieux) en wist de concurrentie op afstand te houden nadat ze in deze speedclass een tijd van 56.56 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Ook de 2de plaats kleurde Belgisch en daarvoor zorgde dan weer Mike van Belle. De oprichter van Jumping Bonheiden had zijn 9-jarige Casino Royal Waterschoot Z (Carpe Diem Vhm Z) onder het zadel en wist de klok te stoppen op 58.57 seconden. De 3de plaats tenslotte bleef in eigen land dankzij Otti Verdu Vidal. Die wist met de 12-jarige Twiggy KA (Dollar de La Pierre) te finishen in 58.66 seconden.

 

Foto's :
TAGS   |   ELISA STRUBBE   |   MIKE VAN BELLE   |   OTTI VERDU VIDAL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions