Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/07/2019 16:01 - Algemeen

Nieuwe LRV-kampioenen komen uit St. Lenaarts

Het moet een unicum zijn in de geschiedenis van LRV. De twee kampioenen van de hoogste reeks, komen uit één en dezelfde club. In de springklasse Zwaar wint Jeroen Geerts van LRV Sint-Lenaarts met Japrilli VH (v. Echo van ’t Spieveld). In de klasse ZZ dressuur gaat de zege naar Stijn Rombouts van LRV Sint-Lenaarts met Lars van de Hoenderheide (v. Negro).    

 

In het springen gingen vier combinaties naar de barrage. Daarin bleven Jeroen en Vaprilli VH als enige foutloos. De tweede plaats ging naar Bram Bosch van LRV Lichtaart met  Jashar van de Heikenshoeve (v. Echo van het Neerenbosch). Koen Snoeijs van LRV Minderhout  en Zidane (v. Lupicor) maakten het volledige podium Antwerps.  Voormalig nationaal indoorkampioene Femke D’hoore (LRV Sinaai) sprong naar de vierde plaats met High Wind van’t Schrijberg. Plaats vijf was Bram Bosch met Filly van de Heikenshoeve (v. Bentley vd Heffinck).

 

In de dressuurklasse ZZ ging het zilver naar Sakina Van Dijck (LRV Schriek) met Bonvivant (v. Tolando).  Xanthe De Backer (LRV Broechem) zorgde er met Batiqar meteen voor dat ook dit podium volledig Antwerps kleurde.

 

Alle foto's van het Nationaal tornooi, vindt u bij Paardenfotograaf.be


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions