Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/06/2019 11:47 - Jumping

Emilia Housen blijft Bertram Allen voor!

Op het internationale concours van het Limburgse Sentower Park heeft onze jonge landgenote Emilia Housen gisterenavond voor een mooie overwinning weten te zorgen! In de 1.40m hoofdrubriek was werd zij de eindlaureate met haar 10-jarige merrie Barika van de Helle (Clearway). In een 10-koppige barrage snelde de Housen naar een chronotijd van 31.92 seconden en wist daarmee de concurrentie de voor te blijven.

 

Onder die concurrentie ook de Ierse topruiter Bertram Allen. Die had voor dit hoofdnummer van de dag de 10-jarige Vox Dei (Kannan) gezadeld, maar moest met zijn tijd van 32.66 seconden genoegen nemen met de eerste ereplaats. De Portugees Adir Dias De Abreu vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij kwam over de meet in 33.59 seconden en kon daarvoor rekenen op de 8-jarige Catenda (Casall).

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Michaël Vreys met Irving van het Lindehof (Zandogran), een 7de plaats voor Sarah Toussaint met Arka de La Hart Z (Arko III) en een 9de plaats voor broer Alexander Housen met Lorelei van het Waterschoot Z (Lord Z).

 

TAGS   |   ADIR DIAS DE ABREU   |   ALLEN BERTRAM   |   EMILIA HOUSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions