Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/09/2019 14:01 - Algemeen

When dreams come true!

Sinds kort loopt de exclusieve verdeling van de gerenommeerde zadelmerken Bruno Delgrange en Fleur de Lys via Dirk Sanders. Hiermee zet hij de activiteiten van Ronny Maes verder. 

 

Als gediplomeerd hoefsmid, ruiter en met 24 jaar ervaring in de paardenvoeders, zocht Dirk naar een nieuwe uitdaging in de paardenwereld.

 

Met deze kans om handgemaakte kwaliteitszadels te kunnen verkopen, komt zijn jongensdroom uit.

 

Door te werken met een grote voorraad en het ter plaatse komen passen, kunnen de meeste klanten hun nieuwe zadel onmiddellijk in gebruik nemen. Verlangt de klant een aangepast zadel, aangemeten aan paard en/of ruiter, dan wordt deze in Frankrijk op maat gemaakt.

 

Wenst u vrijblijvend kennis te maken met de zadels, dan komt Dirk graag bij u langs. Voor een afspraak, bel dan naar het nummer 00 32 473 52 18 80 of stuur een mailtje naar dirk.sanders2@icloud.com

 

Kom je tussen 18 en 22 september naar de ‘World Breeding Jumping Championships for Young Horses’ op Zangersheide in Lanaken, ga dan zeker een kijkje nemen op stand 53. 

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions