Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/09/2019 09:34 - Jumping

Gilles Thomas komt 40 honderdsten tekort...

Na de CSI2* en CSI1* competitie ging gisteren op de internationale jumping van Bonheiden ook de CSI3* competitie van start. In de eerste 1.40m rubriek was er direct een uitstekende prestatie van Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas. In het gezelschap van de 14-jarige merrie Caretina (Caretino 2) kruiste hij in de 2de fase de meet in 26.60 seconden en kwam zo 40 honderdsten van een seconde tekort voor de overwinning.

 

Het was de Française Alexa Ferrer die de prestatie van Thomas dus nog wist te verbeteren. Zij kwam met de 12-jarige Touch Of Classic d’Ors (For Pleasure) dus binnen in 26.20 seconden en liet zo de Marseillaise weerklinken. Ook mee op het podium stond haar landgenoot Marc Dilasser. Die had er met de 13-jarige Siamoise Minotiere (Calvaro) 27.27 seconden voor nodig wat hem de 3de plaats opleverde.

 

Wilm Vermeir werd nog 6de met Big Lord Carthago (Mylord Carthago), Frédéric Vernaet 12de met Born To Win Ap Z (Bentley Van De Heffinck) en Dieter Vermeiren 13de met Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof).

 

TAGS   |   ALEXA FERRER   |   GILLES THOMAS   |   MARC DILASSER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions