Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/09/2019 09:11 - Jumping

Devos beste Belg in GCL van St. Tropez!

Op de Longines Global Champions Tour van het Franse St. Tropez werd de dag gisterenavond afgesloten met de eerste ronde van de Global Champions League. Pieter Devos kwam daarin als beste Belg naar voor met zijn 15-jarige ruin Espoir (Surcour de Revel). Het duo wist in deze rubriek tegen de klok alle balken netjes in de lepels te houden en strandde net buiten de top 5 van het klassement na een chronotijd van 74.48 seconden.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Brit Scott Brash. Die had zijn 10-jarige Hello Mr President (Comme d’Api JR) gezadeld en wist met zijn eindtijd van 66.86 seconden als enige onder de grens van de 70 seconden te blijven. De Fransman Olivier Perreau was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Brash. Hij had er met de eveneens 10-jarige GL Events Venizia d’Aiguilly (Diamant de Semilly) echter 70.84 seconden voor nodig om de meet te halen en moest zo vrede nemen met de 2de plaats. De 3de plaats tenslotte was voor de Duitser Maurice Tebbel. Die was vergezeld van de ook al 10-jarige Don Diarado (Diarado) en klokte af in 71.56 seconden.

 

Teamklassement

 

In het teamklassement is het het Valkenswaard United van Marcus Ehning en Alberto Zorzi die voorlopig aan de leiding gaan. Ehning sprong met Pret A Tout (Hiram Chambertin HN) een balk uit de lepels, terwijl Zorzi het met Cinsey (Contendro I) wel foutloos wist te doen. Omdat echter geen enkel team het volledig foutloos wist te houden staan zij aan de leiding met een totaaltijd van 138.57 seconden.

 

De St. Tropez Pirates van Olivier Robert en Pieter Devos staan voorlopig op zilver terwijl het Madrid In Motion van vader en zoon Van der Vleuten momenteel de 3de plaats voor hun rekening neem.

 

TAGS   |   MAURICE TEBBEL   |   OLIVIER PERREAU   |   PIETER DEVOS   |   SCOTT BRASH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions