Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/07/2019 22:55 - Jumping

Ben Maher triomfeert in LGCT GP van Rome!

Vice-Europees Kampioen Ben Maher heeft vanavond zijn 2de GP-zege in het huidige seizoen van de Longines Global Champions Tour behaald! Nadat hij begin vorige maand ook al de beste was in die van London wist hij dat vandaag nog eens over te doen in de Italiaanse hoofdstad Rome. Hij kon daarvoor opnieuw rekenen op zijn 10-jarige ruin Explosion W (Chacco Blue), met wie hij in Rotterdam dus nog net naast individueel goud greep. In een barrage waarvoor zich slechts 4 combinaties wisten te plaatsen bleef het duo opnieuw foutloos en dat in een tijd van 38.76 seconden.

 

Het zilver ging naar de in ons land gevestigde Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Die had de eveneens 10-jarige VDL Edgar M (Arezzo VDL) onder het zadel. Ook Zanotelli wist het opnieuw foutloos te houden, maar deed er in 39.20 seconden net iets langer over dan de Brit. Ook Ludger Beerbaum wist zich voor de barrage te plaatsen met de 11-jarige Cool Feeling (Cornado Nrw). Zij waren met een foutloze rit in 39.39 seconden dan weer goed voor de 3de plaats.

 

Voor ons land wist enkel Pieter Devos zich nog in de prijzen te rijden. Hij kreeg met zijn merrie Jade Vd Bisschop (Ogano Sitte) een springfout in de basisomloop, maar werd daarmee toch nog 12de.

 

TAGS   |   BEN MAHER   |   LUDGER BEERBAUM   |   MARLON ZANOTELLI   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions