Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/07/2019 22:32 - Jumping

Reznicek blijft trio Belgen voor in Lier!

In het Azelhof in Lier zijn onze landgenoten er vanmiddag net niet in geslaagd om de overwinning in de 1.40m rubriek van de CSI3* competitie in eigen land te houden. Zowel Koen Vereecke als Jos Verlooy en Lieven Devos visten achter het net en moesten vrede nemen met eerste ereplaatsen.

 

Het was de Tsjech Martin Reznicek die roet in het eten wist te gooien. Hij was vergezeld van de 9-jarige Chanya (Chacco Blue) en wist het trio Belgen voor te blijven nadat hij in de 2de fase de klok wist te stoppen op 27.28 seconden.

 

Koen Vereecke was dus de beste Belg met de eveneens 9-jarige Qp Castellane (Casall). Hij kruiste de meet in 27.54 seconden en kwam zo dus iets meer als een kwartseconde tekort. Eurohorse-ruiter Jos Verlooy wist de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. De bronzen medaillewinnaar van het EK in Rotterdam had de 10-jarige Jenco Dw (Calvaro) gezadeld die hij naar de finish loodste in 28.12 seconden.

 

Lieven Devos werd dus nog 4de met Eldorrado Mvnz, Gaetan Stalpaert 6de met Largo De Brinco (Cardento VDL) en José Thiry 19de met Fire(Numero Uno).

 

TAGS   |   JOS VERLOOY   |   KOEN VEREECKE   |   LIEVEN DEVOS   |   MARTIN REZNICEK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions