Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/06/2019 19:37 - Jumping

Van Paesschen 2de in 1ste ronde GCL Rome!

Na enkele weken onderbreking, met onder andere het Europees Kampioenschap in Rotterdam, is er deze week opnieuw actie in de Longines Global Champions Tour. In de Italiaanse hoofdstad Rome was onze landgenoot Constant van Paesschen vanmiddag in uitstekende doen en greep hij tot tweemaal toe net naast de overwinning.

 

In de eerst ronde van Global Champions League, die vanmiddag om 16.30u op het programma stond, kwam hij aan de start met de 10-jarige Verdi Treize (Diamant de Semilly). De zoon van de Stany van Paesschen stuurde de voshengst naar de meet in 75.71 seconden en wist zo al voor de tweede keer vandaag beslag te leggen op de 2de plaats. Eerder op de dag was dat ook het geval in de 1.45m hoge openingsrubriek, toen met Vendetta Treize (Diamant de Semilly).

 

De winst in die eerste ronde van de League was voor de Fransman Simon Delestre. Die toverde met de eveneens 10-jarige Filou Carlo Zimequest (Coronas) een tijd van 74.80 seconden op het scorebord en wist daarmee de concurrentie achter zich te houden. De 3de plaats was voor vice-Europees Kampioen Ben Maher met zijn ook al 10-jarige Explosion W (Chacco Blue). Zij hadden er dan weer 76.16 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

Ook Pieter Devos wist alle balken in de lepels te houden met Jade Vd Bisschop (Ogano Sitte). Zij tijd van 81.38 seconden leverde hem een 6de plaats op.

 

TAGS   |   BEN MAHER   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   PIETER DEVOS   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions