Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/06/2019 11:34 - Jumping

Yves Vanderhasselt scoort in Calgary!

Onze landgenoot Yves Vanderhasselt heeft zich afgelopen nacht in de prijzen gereden op de grasterreinen van Spruce Meadows in het Canadese Calgary! Vanderhasselt zadelde in de 1.60m hoge Cana Cup zijn 10-jarige topmerrie Jeunesse (Eldorado Van De Zeshoek) en wist zich samen met nog 14 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Het duo wist het in die verkorte ronde opnieuw foutloos te houden en legde beslag op de 8ste plaats na een chronotijd van 46.16 seconden.

 

Het was de Canadees Eric Lamaze die voor een thuisoverwinning wist te zorgen. Hij stuurde zijn 13-jarige Chacco Kid (Chacco Blue) naar de meet in een overtuigende 37.80 seconden en wist daarmee als enige de chrono onder de 40 seconden te houden. De Nieuw-Zeelander Rowan Willis was met de 11-jarige Diablo VII (Douglas) degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Lamaze, maar hij moest met zijn tijd van 40.72 seconden duidelijk zijn meerdere erkennen in de Canadees. De Fransman Kevin Staut was goed voor de 3de plaats op het podium. Hij wist met zijn eveneens 11-jarige Urhelia Lutterbach (Helios) de meet te halen in 41.02 seconden.

 

De 4de plaats was voor de Nederlander Maikel Van der Vleuten. Die wist het met zijn 11-jarige merrie Idi Utopia (Quasimodo Z) foutloos te doen in 41.07 seconden en greep zo net naast het podium.

 

TAGS   |   ERIC LAMAZE   |   KEVIN STAUT   |   ROWAN WILLIS   |   YVES VANDERHASSELT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions