Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/06/2019 10:05 - Jumping

Dekkers en Strubbe grijpen naast winst...

Sinds gisteren wordt er opnieuw internationaal gesprongen in het Lierse Azelhof, waar dit weekend de Horseman Masters op het programma staan. Voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie stonden er meteen twee 1.40m rubrieken op het programma en in beide proeven grepen onze landgenoten net naast de winst.

 

In de eerste rubriek was het Dries Dekkers die net tekort kwam. De Limburger had zijn 12-jarige Hippos Van De Rostal (D’Ukase) gezadeld en wist een tijd een van 60.74 seconden op het scorebord te brengen. Toch kreeg de overwinning nog een Belgisch tintje dankzij de Zweedse Angelica Augustsson Zanotelli. De vrouw van Marlon Modolo Zanotelli, die met het hun stal gevestigd zijn in Hechtel-Eksel, stuurde de 8-jarige Fasole Du Seigneur (...) rond in 60.35 seconden en wist zo de overwinning op te eisen. De Britse Laura Renwick was hier goed voor de 3de plaats. Zij had er met haar 11-jarige Dublin V (Vigaro) dan weer 61.13 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

De West-Vlaamse Elisa Strubbe was degene die de 2de plaats voor haar rekening nam in de tweede 1.40m rubriek. Zij was vergezeld van de 13-jarige Soir Des Quarts (Hermes D’Authieux) die ze naar de finish loodste in 61.02 seconden. Het was de Brit Guy Williams die hier een Belgische overwinning wist te voorkomen. Hij stopte de klok op 60.99 seconden en deed dat met de 14-jarige Rouge De Ravel (Ultimo Van Ter Moude). Jeroen Appelen was de 3de die hier op het podium mocht plaatsnemen. Hij kruiste met de 11-jarige Cache Va (Cachas) de meet in 61.38 seconden.

 

TAGS   |   ANGELICA AUGUSTSSON   |   DRIES DEKKERS   |   ELISA STRUBBE   |   GUY WILLIAMS   |   JEROEN APPELEN   |   LAURA RENWICK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions