Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/05/2019 14:02 - Jumping

Wedstrijdpensioen voor Fibonacci

De Amerikaanse amazone Lillie Keenan heeft via gisteren via World Of Showjumping laten weten dat ze de haar 14-jarige ruin Fibonacci 17 op wedstrijdpensioen stuurt. De in Zweden gefokte zoon van For Feeling uit een Corland moeder startte zijn internationale carrière onder de Zweedse amazones Lisen Fredricson en Stephanie Holmén vooraleer hij in 2014 bij de Duitse Meredith Michaels-Beerbaum terechtkwam. Daarmee haalde hij zijn grootste successen met onder andere een zilveren teammedaille tijdens het Europees Kampioenschap in Aken van 2015 en een bronzen teammedaille tijdens de Olympische Spelen van Rio in 2016. Ook de CSI5* GP van Wellington FL mocht het duo op hun palmares schrijven.

 

In 2017 kwam de schimmel dan bij Lillie Keenan terecht. Zo maakten zij datzelfde jaar nog deel uit van het Amerikaanse team dat de Nations Cup van Spruce Meadow in Calgary wist te winnen. Individueel was er onder andere een 5de plaats in de Rolex GP van Genève en vorig jaar in juli wonnen zij nog CSI2* GP van Opglabbeek.

 

Fibonacci verhuist nu terug naar Meredith Michaels-Beerbaum waar hij van zijn pensioen kan genieten met andere sterren zoals Shutterfly en Checkmate.

 

Bron: worldofshowjumping

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions