Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/05/2019 10:07 - Jumping

Goede start voor Clemens in Calgary!

Pieter Clemens is een van de ruiters die deze week ons land vertegenwoordigen op het vijfsterrenconcours van Spruce Meadows in het Canadese Calgary. De stalruiter van Jos Lansink ging daar gisteren meteen goed van start en wist zich meteen in de kijker te rijden in de 1.60m hoofdrubriek. Vergezeld van zijn 10-jarige Quintini (Quintender 2) wist hij zich samen met nog 6 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin wisten zij het opnieuw foutloos te houden en verzekerden ze zich van de 5de plaats na een foutloze ronde in 40.30 seconden.

 

Wist was er voor de Braziliaan Eduardo Menezes. Die stuurde de 14-jarige H5 Quintol, eveneens een nakomeling van Quintender 2, naar de meet in 37.45 seconden en was de zo concurrentie te snel af. De Ier Conor Swail zat Menezes het dichtst op de hielen. Hij had de 11-jarige GK Coco Chanel (Clarimo) gezadeld en wist de klok te stoppen op 37.87 seconden. De laatste die zich een podiumplaat wist toe te kennen was de Italiaan Massimo Grossato. Die bracht de 10-jarige Lazzaro Delle Chiave (Acodetto 2) dan weer aan de meet in 38.42 seconden.

 

Ook François Mathy Jr. met Uno de La Roque (Numero Uno) en Stephex-amazone Zoë Conter met Davidoff De Lassus (Ugano Sitte) wisten alle balken in de lepels te houden. Helaas deden zij er net iets te lang over waardoor ze tegen een puntje tijd aanliepen.

 

TAGS   |   CONOR SWAIL   |   EDUARDO MENEZES   |   MASSIMO GROSSATO   |   PIETER CLEMENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions