Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/03/2019 14:31 - Algemeen

Fences Elite Veiling start vanavond!

Vanavond gaat de 31 ste editie van de Elite Veiling Fences van start in het Franse Bois Le Roi in de binnenpiste van de Espace Rozier. Fences is één van de langst bestaande veilingen van springpaarden ter wereld. In tegenstelling tot de meeste veilingen worden naast 32 veulens ook niet minder dan 160 driejarigen geveild.

 

U kan vooraf op de website het dierengeneeskundig rapport bekijken en video’s van de veulens en de paarden. Tijdens de veiling worden de veulens in vrijheid getoond, de driejarigen kan u aan de het werk zien bij het vrij springen.

 

Natuurlijk kan er ook telefonisch geboden worden. Hiervoor moet u zich wel vooraf registreren op www.fences.fr/mandat. Fences contacteert u dan telefonisch wanneer het paard verkocht wordt. De telefoonnummers van alle partners die u met raad en daad bijstaan vind u op www.fences.fr/en/partners. Spreekt u uitsluitend Nederlands, geen probleem Bernard Demets, één van de partners staat u graag te woord (+ 33 6 90 41 73).

 

De veiling is elke dag live te volgen maar ook het oefenspringen kan u op de website bekijken. www.fences.fr


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions