Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/01/2019 20:43 - Jumping

Tim Prouvé is de beste in GP van Opglabbeek!

Nadat hij gisterenavond al 4de werd in de Longines Rankingproef heeft Limburger Tim Prouvé vanavond in het Sentower Park in Opglabbeek de CSI2* GP op zijn naam geschreven. Prouvé en zijn 17-jarige Orson des Hayettes (Mozart des Hayettes) wisten zich samen met nog 9 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin wist hij de concurrentie achter zich te houden nadat hij een finishtijd van 39.48 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Veel overschot had Prouvé echter niet, want de Brit William Whitaker zat hem aardig dicht op de hielen. Whitaker kwam met de 15-jarige Rmf Echo (Virus de Laubry) echter binnen in 39.53 seconden en kwam zo 5 honderdsten van een seconde tekort om de overwinning op te eisen. De in Nederland gevestigde Braziliaan Thiago Ribas Da Costa wist dan weer beslag te leggen op de 3de plaats. Hij stuurde zijn 9-jarige BWP-gefokte merrie Kassandra Van ’t Heike (Epleaser Van ’t Heike) naar de meet in 39.59 seconden.

 

Ann Carton-Grootjans werd nog 5de met Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker) en Celine Schoonbroodt-De Azevedo 8ste met haar Cheppetta (Chepetto).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions