Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/01/2019 17:03 - Jumping

Niels Bruynseels wint opnieuw in Brussel!

Niels Bruynseels heeft iets met de concoursen die georganiseerd worden door het team van Stephan Conter! Voor de 3de keer in 4 jaar heeft hij vanmiddag namelijk de Rolex Grand Prix gewonnen op de Brussels Stephex Masters. Vorig jaar lukte het hem niet, maar toen wist hij dan weer de CSI5* GP van Knokke Hippique op zijn naam te schrijven. Zijn partner in crime was vanmiddag opnieuw de 13-jarige Gancia de Muze (Malito de Rêve).

 

Met 10 waren ze die vanmiddag het basisparcours van de Italiaanse pistebouwer Uliano Vezzani en zijn team tot een goed eind wisten te brengen en zich zo plaatsen voor de barrage. Bruynseels verscheen daarin als allerlaatste in de ring en ontbond opnieuw zijn duivels door zijn Gancia de Muze naar een finishtijd van 42.33 seconden te sturen.

 

Het zilver was voor de Nederlander Harrie Smolders met zijn 15-jarige Don Vhp Z N.O.P. (Diamant de Semilly). Smolders had even voordien met een tijd van 42.61 seconden te leiding over genomen, maar moest dus uiteindelijk vrede nemen met de eerste ereplaats. De 3de plaats kreeg dan weer een Belgisch tintje dankzij de in ons land gevestigde Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Die wist het met de 10-jarige VDL Edgar M (Arezzo VDL) ook opnieuw foutloos te houden en dit in een tijd van 43.15 seconden.

 

Verder was ook Jos Verlooy een van de barragisten met zijn 13-jarige Caracas (Casall). Hij kreeg daarin echter 2 springfouten en werd finaal 9de.

 

Foto's :
TAGS   |   HARRIE SMOLDERS   |   MARLON ZANOTELLI   |   NIELS BRUYNSEELS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions