Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/01/2019 16:33 - Jumping

Melanie Gelin bijzonder sterk in Oplabbeek

Reeds om 08.00u werd er vanmorgen in het Limburgse Sentower Park gestart met de eerste rubrieken van de dag. Op de grote Ashford Arena was dat een 1.40m rubriek voor de CSI2* competitie en daarin kregen we een Belgische overwinning dankzij amazone Melanie Gelin en haar 7-jarige Attoucha Hero Z (Aganix du Seigneur). Gelin, die het afgelopen jaar al talloze overwinningen wist te behalen, wist in deze speedclass de tijd te stoppen op 63.50 seconden en zo de concurrentie achter zich te houden.

 

Zilver ging naar de Française Marie Hecart, die vergezeld was van de 8-jarige Boheme de La Roque (Kannan). Zij leek met haar tijd van 64.94 seconden de overwinning te gaan opeisen, tot Gelin daar dus een stokje voor wist te steken. De Duitse Hanna Schleef was dan weer goed voor de 3de plaats in het klassement. Zij stuurde haar 10-jarige Estella (Indoctro) naar de finishlijn in 65.62 seconden.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Kirsten Rombouts met Lazzaro Van ’T Leetereind (Gold Fever Van ’t Heike), een 5de plaats voor Melanie Gelin met Alana Hero Z (Aganix du Seigneur), een 8ste plaats voor Celine Schoonbroodt-De Azevedo met Laurens-S (Spartacus), een 10de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Blue Moon (Diarado) en een 14de plaats voor Sarah Toussaint met Arka de La Hart Z (Arko III).

 

TAGS   |   HANNAH SCHLEEF   |   KIRSTEN ROMBOUTS   |   MARIE HECART   |   MELANIE GELIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions