Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/01/2019 16:08 - Jumping

Cindy van der Straten 4e in CSI3* GP Brussel

De slotdag van de Brussels Stephex Masters stond vandaag natuurlijk volledig in het teken van de CSI5* GP, maar vanmorgen stond ook de Grote Prijs van de CSI3* competitie nog op het programma. Daarin was het amazone Cindy van der Straten die voor het beste Belgische resultaat wist te zorgen. Van der Straten had de 9-jarige hengst Cartaro 2 (Carinue) gezadeld en wist zich samen met nog 7 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin wist het duo opnieuw alle balken in de lepels te houden en strandde ze net naast een podiumplaats na een finishtijd van 41.38 seconden.

 

Ook bovenaan het podium kregen we een amazone dankzij de Italiaanse Silvia Bazzani. Die stuurde de 9-jarige Charlemagne Jt Z (Cachas) naar de eindmeet in 37.98 seconden en wist zo de overwinning op te eisen. De Duitse Justine Tebbel volgde dan weer op de 2de plaats. Zij rekende op de 10-jarige Light Star 4 (Light ON) en had er 38.77 seconden voor nodig om de meet te bereiken. Mohammed Al Kumeiti vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij klokte met de 12-jarige Taittinger de Altube (Clarimo) af in 39.22 seconden.

 

De snelste rit in de barrage kwam echter van Viktor Daem met zijn Ic Magic van de Bien (Cicero Z Van Paemel). Zij sprongen onderweg echter een balk tegen de grond en moest zo genoegen nemen met de 5de plaats. Elisa Strubbe werd nog 7de met Scato van de Molenbrug Z (Scendix) en Virginie Thonon 11de met Hight Tech Vy de Septon (Del Piero P&B).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions