Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/08/2019 23:19 - Jumping

Prouvé en Goossens naast het podium...

Zowel Tim Prouvé als Brecht Goossens zijn er vanavond net niet in geslaagd op het podium te halen in de 1.45m hoge Longines Rankingproef van het Sentower Park in Opglabbeek. Beide Limburgse ruiters wisten zich samen met nog 13 anderen te plaatsen voor de barrage van laatste rubriek van de dag. Prouvé wist voor de beste Belgische prestatie te zorgen met zijn 17-jarige Orson des Hayettes (Mozart des Hayettes). Hij wist de klok te stoppen op 36.42 seconden en nam daarmee de 4de plaats voor zijn rekening. Goossens volgde met de 9-jarige Kheops de Bois-Mesange (Baloubet du Rouet) op de 5de plaats. Hij had er dan weer 36.57 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

De winst ging naar de Japanse amazone Hikari Yoshizawa, die rijdt voor de stal van de Nederlander Theo Molenaers. Zij stuurde de 11-jarige Conrato (Cartino 2) naar de meet in 35.66 seconden en wist daarmee de overige deelnemers achter zich te houden. De Nederlander Willem Greve was goed voor de 2de plaats in het klassement. Hij rekende voor deze rankingproef op de 8-jarige Gogo (VDL Zirocco Blue) die hij foutloos aan de meet bracht in 35.77 seconden. De Brit William Whitaker vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij kwam binnen in 36.32 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Rmf Chacco Top (Chacco Blue).  

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Maxime Harmegnies met Divin du Haras des Barrages (Kashmir Van Schuttershof), een 10de plaats voor Michael Vreys met Heidelberg van het Lindehof (Amoroso van de Helle), een 13de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker), een 17de plaat voor Frederik Dekens met Inaki van den Dael (Eros Platiere), een 20ste plaats voor Sarah Toussaint met Coeur de Cachas (Cachas) en een 21ste plaats voor Jordy van Massenhove met La Luna Hidago J&F (Cabrio Van De Heffinck).

 

TAGS   |   BRECHT GOOSSENS   |   HIKARI YOSHIZAWA   |   TIM PROUVé   |   WILLEM GREVE   |   WILLIAM WHITAKER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions