Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/08/2019 22:59 - Jumping

Thibault Philippaerts triomfeert in Brussel!

Op de Brussels Stephex Masters in Wolvertem bestond de 1.45m hoofdrubriek van de CSI3* competitie vanavond uit twee rondes. De beste 12 combinaties uit de eerste ronde kwamen rond de klok van 10 uur, en na de afscheidsceremonie van Cornet d’Amour, opnieuw in de ring voor een allesbeslissende tweede ronde en dit met behoud van strafpunten. In die tweede ronde was het uiteindelijk de jonge Thibault Philippaerts die de overwinning in de wacht wist te slepen. Philippaerts zat in het zadel van de 10-jarige Catwalk Harry (Verdi TN), die tot begin deze maand nog gereden werd door Gilles Detry, en het na zijn foutloze eerste ronde ook nu foutloos te houden en dit in een tijd van 43.93 seconden.

 

De Mexicaan Jaime Azcarraga moest daardoor vrede nemen met de 2de plaats. Hij had het met de eveneens 10-jarige Eye Catcher JB (Cantos) ook 2 keer foutloos weten te doen, maar had er in 45.05 seconden net iets langer over gedaan dan Philippaerts. Thuisamazone Emilie Conter bevestigde haar goede vorm van de laatste dagen en wist beslag te leggen op de 3de plaats. Zij zette met haar 11-jarige Mufasa (Wandor Van De Mispelaere) in 42.15 seconden zelfs de snelste tijd neer, maar liet daarbij ook een balkje uit de lepels vallen.

 

Virginie Thonon werd nog 6de met High Tech Vy de Septon (Del Piero P&B), Cindy van der Straten 7de met Chacco R (Chacco Blue), Nathan Budd 10de met Cashpaid J&F (Casall) en Elisa Strubbe 12de met Ivory de Roulard (Kashmir Van Schuttershof).

 

TAGS   |   EMILIE CONTER   |   JAIME AZCARRAGA   |   THIBAULT PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions