Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/08/2019 21:31 - Jumping

Jan Vermeiren 2de in de CSI2* GP van Brussel

Op de Brussels Stephex Masters werd vanmiddag de eerste Grote Prijs van het weekend afgewerkt. De Grote Prijs van de CSI2* competitie bleek een lastige opgave want slechts 2 van de 42 combinaties wisten het basisparcours foutloos af te leggen en zich te plaatsen voor de barrage. Jan Vermeiren was een van hen met zijn 8-jarige hengst Le Blue Diamond Van ’t Ruytershof, een zoon van Plot Blue uit Diamanthina Van ’t Ruytershof. Vermeiren kreeg in die barrage een springfout en kwam met zijn finishtijd van 41.77 seconden net tekort om de overwinning op te eisen.

 

Want ook de Britse Jemma Kirk wist het in de barrage niet foutloos te houden met haar 15-jarige ruin Quelisto (J’Ai l’Espoir). Zij wisten echter de meet te bereiken in 41.61 seconden en zo Vermeiren van de overwinning te houden. De 3de plaats was voor de Hongaar Jamie Wingrave. Hij wist met de 11-jarige Indiana Jones Max (Toulon), de volle broer van Karel Cox’ Kill Bill Max, wel alle balken in de lepels te houden, maar kreeg daarbij een puntje voor tijd aangerekend.

 

Verder was er voor ons land nog een 7de plaats voor Anthony Philippaerts met All Right du Genet (Allegreto), een 10de plaats voor Julien Macedoine met Delta Fee des Hazalles (Exploit du Roulard), een 11de plaats voor Evelyne Blaton met Zolina (Solitair) en een 12de plaats voor Alain Colette met Unico de l’Ecusson (Kashmir Van Schuttershof).

 

TAGS   |   JAMIE WINGROVE   |   JAN VERMEIREN   |   JEMMA KIRK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions