Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/08/2019 18:52 - Jumping

Winst voor Ahlmann en Solid Gold Z!

De Duitser Christian Ahlmann werd gisterenavond al 2de met Dominator 2000 Z (Diamant de Semilly) in de 1.55m hoge hoofdrubriek van de CSI5* competitie. Vanmorgen in de finale van de Youngster Tour wist de partner van Judy Ann Melchior zich opnieuw in de picture te rijden met een hengst van Stoeterij Zangersheide. Met de 8-jarige Solid Gold Z (Stakkato Gold), waarmee hij vorig jaar in Lanaken ook al wereldtitel pakte bij de 7-jarige paarden, wist hij in een 22-koppige barrage de concurrentie achter zich te houden na een finishtijd van 35.42 seconden.

 

Ook de 2de plaats ging naar Duitsland met Marcus Ehning en de 8-jarige Stargold, eveneens een zoon van Stakkato Gold. Zij hadden er 36.42 seconden voor nodig om hun barragerit af te leggen en moesten zo vrede nemen met de eerste ereplaats. De Ier Bertram Allen was de 3de die zich een plaatsje op het podium wist toe te eigenen. Hij stuurde de eveneens 8-jarige Go To Fortuna (Eldorado Van De Zeshoek) rond in 36.61 seconden.

 

Gregory Wathelet wist op de 4de plaats voor het best Belgische resultaat te zorgen. Hij zat in het zadel van Faut-IL des 7 Vallons (Comme Il Faut 5) die hij aan de eindmeet bracht in 37.65 seconden. Lieven Devos werd nog 7de met Miro (Diamant de Semilly), Emilie Conter 10de met Legolas Ter Wilgen (Emmerton) en Virginie Thonon 15de met Captain Jack 63 (Catoki).

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   CHRISTIAN AHLMANN   |   GREGORY WATHELET   |   MARCUS EHNING

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions