Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2019 23:08 - Jumping

Gilles Thomas blijft de concurrentie voor!

De Belgische jeugd doet het uitstekend op de Brussels Stephex Masters in Wolvertem. Nadat thuisamazone Emilie Conter de voorbije dagen al 2 rubrieken wist te winnen was het vandaag de beurt aan regerend Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas om een rubriek op zijn naam te schrijven. In de 1.45m hoofdrubriek van de CSI3* competitie was Thomas de beste met de 9-jarige Calleryama (Casall). Het duo wist in deze accumulator-rubriek met dubbele joker alle balken in de lepels te houden en dat in een tijd van 50.82 seconden.

 

Het zilver was voor de Britse Chloe Winchester. De stalamazone van Karel Cox kreeg van haar baas de 9-jarige ruin Kill Bill Max (Toulon) ter beschikking die ze naar de eindmeet stuurde in 51.62 seconden. Onze landgenoot Rik Hemeryck wist de 3de plaats op te eisen. Hemeryck, gisteren ook al goed voor een 7de plaats, zadelde de 10-jarige Deesse de La Sure (Quickfire de Ferann) en toverde een tijd van 52.30 seconden op het scorebord.

 

Ook na Hemeryck volgde er nog een deel landgenoten. Zo was Leonie Peeters nog 4de met Belanda (Cristo 5) Lieven Devos 5de met Giovanni van het Scheefkasteel (Darco), Max Sebrechts 6de met Cacacha van het Schaeck (Bamako de Muze) en Nathan Budd 7de met Cashpaid J&F (Casall).

 

TAGS   |   CHLOE WINCHESTER   |   GILLES THOMAS   |   RIK HEMERYCK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions