Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2019 22:47 - Jumping

Michael Vreys wint hoofdrubriek Opglabbeek!

Naast de Brussels Stephex Masters wordt er deze week in eigen land ook opnieuw internationaal gesprongen in het Limburgse Sentower Park. Daar kwamen vanmiddag maar liefst 137 combinaties aan de start in de 1.40m hoge hoofdrubriek van de CSI2* competitie. Het totaalklassement werd daardoor opgesplitst in twee deelklassementen en dat leverde ook meteen een Belgische overwinning op. Het was namelijk Limburger Michael Vreys die de winnaar werd van het tweede deelklassement. In het zadel van de 11-jarige Irving van het Lindehof (Zandogran) snelde hij naar een chronotijd van 61.40 seconden en mocht zo een overwinning aan zijn palmares toevoegen.

 

Ook de 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Boy-Adrian van Gelderen. Die had de 13-jarige Davis Z (Darius) gezadeld en had de klok weten te stoppen op 62.87 seconden. De Syriër Shady Ghrayeb was de 3de die het podium wist te halen. Hij stuurde de 12-jarige Taiwan du Landey (Flipper d’Elle) naar de streep in 63.56 seconden.

 

Voor Ann Carton-Grootjans was er nog een 8ste plaats met Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker).

 

In het eerste deelklassement was het de Brit William Whitaker die de winst wist op te eisen. Hij had er met de 15-jarige Rmf Echo (Virus de Laubry) 60.39 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

Michael Vreys werd hier 9de met Heidelberg van het Lindhof (Amoroso van de Helle), Frederik Dekens 10de met Inaki van den Dael (Eros Platiere), Bjorn Vandenbossche 15de met Juristo van het Hagenhof (Elvis Ter Putte), Mike van Olst 17de met I Cantou du Fonds des Flots (Canturo) en Celine Schoonbroodt-De Azevedo 18de met Cheppetta (Chepetto).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions