Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2019 16:39 - Jumping

Ochtendwinst voor Anthony Philippaerts!

Op de Brussels Stephex Masters in Wolvertem waren het vanmorgen de ruiters en amazones van de CSI2* competitie die als eerste terug aan de bak moesten. In deze 1.40m rubriek in 2 fasen kregen we opnieuw een Belgische overwinning dankzij Anthony Philippaerts en de 13-jarige hengst Forever d”Arco Ter Linden (Darco). De jongste zoon van Ludo Philippaerts wist een tijd van 27.64 seconden op het scorebord te brengen en zo de concurrentie nipt achter zich te laten.

 

De Duitser Josch Löhden was degene die hem het dichtst op de hielen zat. Hij zat in het zadel van de 8-jarige Van Moor  (Van Helsing) en kwam maar 2 honderdsten van een seconde tekort om de overwinning op te eisen. De 3de plaats was voor de Fransman Edouard Mathe, in een ver verleden nog even stalruiter op Stoeterij Zangersheide. Hij stuurde de 10-jarige Jidona Vh Dingeshoef (Chacco Blue) naar de eindmeet in 27.66 seconden.

 

Evelyne Putters werd nog 5de met Angel Van T Hof (Chin Chin) terwijl naamgenote Evelyne Blaton met Falousa Van T Vlasmeer (Winningmood Van De Arenberg) plaats 12 voor haar rekening nam.

 

TAGS   |   ANTHONY PHILIPPAERTS   |   EDOUARD MATHE   |   JOSCH LöHDEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions