Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2019 15:01 - Algemeen

Online Auction Twinkeling - kort en krachtig

Volgende week woensdag 4 september gaat de eerste editie van het vernieuwde Online Auction Twinkeling van start.


In dit nieuwe concept wordt elke 9 weken een selecte collectie van 9 paarden, veulens, embryo’s of fokmerries online geveild.
Het team besliste om met kleinere regelmatige collecties te werken om zo de veilingtijd aangenaam kort te kunnen houden en de verschillende veilingen over het jaar te spreiden.


Deze editie van de veiling loopt van 4 september en eindigt op maandag 9 september om 20u. De collectie bestaat uit 2 beloftevolle jonge 3-jarigen, één fokmerrie en 6 interessant gefokte veulens.


Het team selecteerde twee interessante 3-jarigen. Quickly van de Vlasbloemhoeve is een sportieve, compacte schimmelhengst van VDL Bubalu uit een Wander van de Mispelaere moeder. Quanntop is dan weer een zeer mooie, bruine merrie van Messi of Colors uit een Iron Man van 't Meulenhof moeder. Zij kon het team bekoren met haar ongelooflijke ingesteldheid en souplesse op de sprong.


De fokmerrie die te koop wordt aangeboden, is de ruime Casario II-dochter Calahorra. Deze 14-jarige merrie is de zus van 1.50m topmerrie Verelst Caracalla.


De zes veulens die zullen geveild worden, zijn voornamelijk hengstenveulens, met uitzondering van Twinkel van de Vlasbloemhoeve en Tartiste van 't Oud Vliegveld. Twinkel is een edele, hoogbenige merrie van Nixon van 't Meulenhof uit één van de gekende "Van de Vlasbloemhoeve" moederlijnen. Tartiste is een zeer energieke schimmelmerrie van Bamako de Muze met veel front en met de 1.60m topmerrie Zycalin W als grootmoeder.


Bij de hengstenveulens valt de sportieve en mooi gebouwde NJoy Bull's Eye op. Hij is ook een zoon van Nixon van t Meulenhof uit een Canabis Z moeder. De overige hengstenveulens komen allen uit veelbelovende moederlijnen en konden het team bekoren met hun bouw, beweging en moederlijn.


Van de jonge paarden kunnen de RX foto's en rapport van klinische keuring online geraadpleegd worden. Voor de veulens wordt ook het rapport van de klinische keuring gepubliceerd. De paarden kunnen -na afspraak- bezichtigd worden.


De veiling loopt af op maandag 9 september om 20u. Om aan de veiling deel te kunnen nemen, dient u zich eerst te registreren op de veilingwebsite www.auction-twinkeling.com of een nieuw paswoord instellen. Na bevestiging van uw account, kan u uw bindend bod plaatsen.


De volgende editie is trouwens ook al in volle voorbereiding en loopt van 6 tot 11 november.


Voor meer info of vragen, kan het team van Auction Twinkeling gecontacteerd worden op:

www.auction-twinkeling.com
+32 474 87 80 70 (Leen)
+32 491 56 63 31 (Bart)
info@auction-twinkeling.com

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions