Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2019 09:53 - Jumping

Emilie Conter wint opnieuw in Brussel!

Voor de tweede dag op rij had thuisamazone Emilie Conter gisterenavond een overwinning te pakken op de Brussels Stephex Masters in Wolvertem! Daar ze woensdag nog een rubriek wist te winnen met de hengst Clochard (Kashmir Van Schuttershof), deed ze dit gisteren met de 11-jarige Mufasa, een zoon van Wandor van de Mispelaere. In de 1.40m rubriek van de CSI3* competitie was de jongste dochter van Stephan Conter de beste in een 7-koppige barrage nadat ze de klok wist te stoppen op 34.86 seconden.

 

De Mexicaan Jaime Azcarraga  volgde Conter op de 2de plaats. Hij kruiste in die barrage de meet in 35.58 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige hengst The Gambler (Cajus). Ook de Italiaanse Silvia Bazzani mocht nog op het podium plaatsnemen. Zij deed beroep op de 9-jarige Charlemagne Jt Z (Cachas), die ze aan de eindmeet bracht in 35.68 seconden.

 

Voor Viktor Daem was er na zijn 11de plaats van woensdag een 4de plaats met Ghost Z (Game Boy D), voor Rik Hemeryck een 7de plaats met Loupiac de Sclef (Ugano Sitte) en voor Virginie Thonon een 12de plaats met Tristan Horta Z (Tarzan de La Pomme).

 

TAGS   |   EMILIE CONTER   |   JAIME AZCARRAGA   |   SILVIA BAZZANI   |   VIKTOR DAEM

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions