Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2019 09:43 - Jumping

Hendrickx domineert op de Stephex Masters

Na de ruiters en amazones van de twee- en driestercompetitie mochten gisteren ook die van de vijfstercompetitie aan hun concours beginnen op de Brussels Stephex Masters in Wolvertem. Regerend Belgisch Kampioen Dominque Hendricx wist daarin de hoofdrol op te eisen met een 3de plaats in de openingsrubriek en later op de dag winst in de 1.50m hoofdrubriek.

 

In de hoofdrubriek verscheen hij aan de start met de 10-jarige Vintadge de La Roque, een zoon van Kannan. In deze tabel A rechtstreeks op tijd snelde de stalruiter van Gilbert De Roock door de meet in 63.02 seconden en wist daarmee de concurrentie de loef af te steken.

 

Het zilver ging naar de Brit Scott Brash. Ik was vergezeld van de eveneens 10-jarige Hello Shelby (Stolzenberg) en kwam met zijn finishtijd van 63.11 seconden uiteindelijk net tekort om Hendrickx van de troon te stoten. De Nederlander Harrie Smolders vervolledigde het podium op de 3de plaats. Smolders, die vorige week nog 3de werd in de wereldbeker van Vancouver, stuurde zijn 12-jarige ruin Cas 2 (Indoctro) naar de eindmeet in 63.96 seconden.

 

Thuisamazone Zoë Conter strandde met Univers du Vinnebus (Luccianno) net naast het podium terwijl er voor Jos Verlooy nog een 10de plaats was met Jacobien Dwere Hagen (Va-Vite).

 

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   HARRIE SMOLDERS   |   SCOTT BRASH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions