Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/08/2019 23:26 - Jumping

Thuisoverwinning voor Emilie Conter!

De familie Conter is de laatste 24 uur niet uit het nieuws weg te slaan. Nadat Stephan gisterenavond bekend maakte dat Cornet d’Amour (Cornet Obolensky) op wedstrijdpensioen gaat en vandaag bekend raakte dat hij de nieuwe eigenaar is van de vice-Belgische Kampioen 7-jarige paarden Mr. Jones (I’m Special de Muze) was het vanavond zijn dochter Emilie die in de spotlights stond! Op de openingsdag van de Brussels Stephex Masters, was zij namelijk de eindlaureate in de 1.40m hoofdrubriek van de CSI3* competitie. In het zadel van de 11-jarige hengst Clochard (Kashmir Van Schuttershof) snelde ze in de 2de fase door de meet in 26.84 seconden en zorgde zo voor én een Belgische overwinning én een thuisoverwinning.

 

De 2de plaats was voor de Mexicaan Gonzalo Azcarraga. Die had de 10-jarige Haiti Z (Henry Z) gezadeld, maar kwam met zijn tijd van 27.19 seconden tekort om Conter te bedreigen. De 3de plaats tenslotte was voor de Britse amazone Chloe Winchester, die rijdt voor de stal van gewezen Belgisch Kampioen Karel Cox. Zij stuurde de 13-jarige BO (Labor’s VDL Indorado) naar de meet in 28.15 seconden.

 

Voor Jeroen Appelen was er nog een 5de plaats met Lunatique de Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel), voor Leonie Peeters een 9de plaats met Belanda (Cristo 5) en voor Viktor Daem een 11de plaats met Ghost Z (Game Boy D).

 

TAGS   |   CHLOE WINCHESTER   |   EMILIE CONTER   |   GONZALO AZCARRAGA   |   JEROEN APPELEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions